SUNNYHILLS

EXTEND + RENOVATE

  • Designed by Jones Architects, this Sunnyhills renovation and extension makes the most of the clients enviable position. Right on the water front, the decision between remodeling or moving was an easy one.

    ...
  • Outside the pool was freshened up with new tiles and clever landscaping. An automated louvre system was installed over a new hardwood deck and spa, allowing the clients to make the most of their views throughout all seasons. Vertical black stained cedar cladding creates a modern transition between the old and the new.

    ...
  • Inside, cedar detailed beams are duplicated from the outside, creating a sense of flow between the spaces. An award winning Cronin kitchen is the highlight of the open plan living, which is clean and minimalist, yet incredibly functional. A fresh white colour scheme flows throughout, with black fittings in the bathrooms adding a touch of contemporary flair to this high spec family home.

    ...